Полицаи спряха незаконна гонка на джигити с 45 елитни суперавтомобили ВИДЕО

  • 26.02.2021 8:50 /
  • 1548 /
  • 0
Полицаи спряха незаконна гонка на джигити с 45 елитни суперавтомобили ВИДЕО

Незаконни гонки и превишената скорост са станали причина за масовото спиране на автомобилите. Полицията в Хонконг е провела специална операция, наречена Фосингтън, като предварително е знаела, че събитието ще бъде организирано на скоростен път в края на града, информира South China Morning Post.

На мястото, където са били спрени уличните състезатели, ограничението на скоростта е 70 километра в час, но жителите на района постоянно са се оплаквали от игнориране на ограничението, а също така са съобщили за постоянни гонки с мощни автомобили, особено през почивните дни, в ранните часове, когато там няма задръствания.

По време на операцията "Фосингтън" полицията е спряла 45 коли по Глостър Роуд, Уан Чай. За всички очевидци това било впечатляваща гледка, тъй като всички Ferrari, Lamborghini, Porsche, McLaren и други екзотични спортни коли са се наредили една след друга на пътя.

Полицаи иззеха Lamborghini Urus след улична гонка СНИМКА

"Служителите на реда засякоха редица коли, движещи се с висока скорост по трасето. Впоследствие служителите са спряли 45 частни автомобила по Глостър Роуд до старото полицейско управление в Уанг Чай", се казва в изявление на полицията.

Арести не са били извършени, но всички шофьори са се прибрали вкъщи с глоби. Един от автомобилите - Nissan GT-R е изтеглен по подозрение за незаконни модификации, а на девет други коли са дадени заповеди за откриване на неизправности и ще трябва да бъдат проверени, за да се върнат на пътя. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ