Полицаи с Лада се опитаха да направят яка холивудска маневра, но нещо лошо се обърка (ВИДЕО)

  • 18.06.2019 10:00 /
  • 1782 /
  • 0
Полицаи с Лада се опитаха да направят яка холивудска маневра, но нещо лошо се обърка (ВИДЕО)

Военни инспектори отработваха маневри на тренировъчна площадка, но вместо полицейско завъртане неочаквано колата направи салто. Автомобилът Lada Vesta започва да се движи назад, преминава между поставените конуси и рязко започва да завива, но вместо да се получи як завой по холивудски, колата прави салто и отново се приземява на колелата си. 

След това на клипа от инцидента се вижда как към колата тичат хора, и че всичко е приключило с минимални щети - шофьорът и пътникът сами напускат салона на колата. Както стана впоследствие известно, инцидентът е станал по време на армейския конкурс "Пътен патрул", състоял се на подмосковния полигон "Ногинский".

Президентът на Гилдията на каскадьорите на Русия Александър Иншаков на свой ред разказа в какво се състои грешката на шофьора. Когато каскадьорите изпълняват подобни трикове, те предварително разливат вода на асфалта или се използва пясък, за да може да се намали сцеплението с пътната настилка. По принцип момчетата направиха всичко правилно, но "малко не им е достигнал опит".  

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ