Показаха най-добрата кола за бягство от полицията ВИДЕО

  • 28.09.2022 8:45 /
  • 1538 /
  • 0
Показаха най-добрата кола за бягство от полицията ВИДЕО

Шофьорът на този Chevrolet Corvette C7 показа, че с достатъчно мощност бягството от пътната полиция може да е лесно. То става само с натискане на газта за няколко секунди. Поне временно, тъй като подозираме, че това видео разказва само част от историята, пише Факти бг.

Клипът, който наскоро беше споделен на страницата lsx.videos в Instagram, показва полицейска кола, която се приближава до задната част на въпросния C7 Corvette, като действието се развива някъде в Съединените щати, а американските полицейски коли са далеч по-бързи от родните такива.

Почти веднага след включването на сините и червените мигащи светлини, водачът на Chevrolet Corvette решава, че не е в настроение да спира и вместо това настъпва газта докрай и сваля няколко предавки.

Първоначално полицаят се опита да се справи с ускорението на наточения Corvette, но просто няма силата да го направи. Не само, че Corvette се оказва твърде бърз за полицая, но и шофьорът на Chevy-то изключва светлините на колата в опита си да избяга.

Изключването на светлините, което е изключително опасно, както показва записът, прави колата много по-трудна за виждане. Иначе въз основа на размера и формата на задното антикрило на Corvette, изглежда, че си имаме работа с ZR1.

Ако това не е така, вероятно става дума за базов Corvette Stingray, който може да е бил тунигован, за да увеличи мощността на своя V8 двигател. Някои тунинг пакети с двойно турбо и компресор за C7 могат лесно да го вдигнат до над 1 000 к.с.

Разбира се, бягството от полицията може да се окаже доста скъпа грешка за този шофьор на Corvette, тъй като регистрационният му номер е видим и властите вероятно ще могат да го проследят много лесно, ако вече не са го направили.

 

КОМЕНТИРАЙ