Показаха новия Peugeot 208 преди премиерата (СНИМКИ)

  • 23.02.2019 10:20 /
  • 1567 /
  • 0
Показаха новия Peugeot 208 преди премиерата (СНИМКИ)

На разположение на изданието Carscoops се оказаха първите официални фотографии на компактния хечбек Peugeot 208 от новото поколение. Публичната премиера на автомобила ще се проведе през март на автомобилното изложение в Женева.

Peugeot 208 е изградена върху нова платформа CMP, която предвижда използването на двигатели с вътрешно горене и електрически мотори. На снимките са показани две версии на модела - стандартната и модифицираната с напълно електрическа силова установка. Последната се различава от обичайния автомобил с леко изменената радиаторна решетка, както и със свързването на кабела за зареждане.

Peugeot 504 Coupe- E-легенда: Неокласика от френския лъв със стил и технологии (СНИМКИ/ВИДЕО)

Като салон Peugeot 208 2020 е близо до по-старите модели поради футуристичността си. Основните елементи тук са волана с малък диаметър, широкият екран с мултимедия и лъскави елементи в тапицерията, която контрастира с алуминиевия декор.

Първи СНИМКИ на серийния кросоувър на Renault за $8 хиляди

По предварителни данни електрическият автомобил ще бъде оборудван със същия агрегат като електрическия кросоувър DS3 Crossback E-Tense, представен на автомобилното изложение в Париж. Двигателят ще има мощност от 136 к.с., а батерията от 50 kWh ще позволява да преминете без зареждане 300 км (по стандарт WLTP). Линията на стандартните двигатели ще включва трицилиндрови агрегати с капацитет от 70 до 150 конски сили. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ