Показаха на ВИДЕО изумителния BMW X6, който поглъща светлината

  • 07.09.2019 9:20 /
  • 32608 /
  • 0
Показаха на ВИДЕО изумителния BMW X6, който поглъща светлината

Първият автомобил в света, който е боядисан в най-черния цвят, ще бъде представен на обществеността по време на автоизложението във Франкфурт, макар че компанията преди това вече публикува фотографии на уникалното крос-купе.

За радост на феновете уникалният X6 Vantablack бе запечатан на видео по улиците по пътя към павилионите на изложението и в такава обичайна пътна обстановка прави невероятно впечатление!

Vantablack е боя на базата на нанотръби, която поглъща до 99,6% светлина. BMW X6 е първият автомобил, който разработчикът, компанията Surrey Nano Systems, се съгласи да боядиса в най-черния цвят на планетата.

Стремеж към идеала: Новият BMW 8 Series Gran Coupe (СНИМКИ)

Автомобилът беше удостоен с такава чест благодарение на дизайна, в който е възможно да се подчертае  силуета, скривайки детайлите. Погледнете крос-купето в слънчев ден - то се вижда, но изглежда сякаш и не съществува в тази реалност. Интересно, как ли ще изглежда такава машина през нощта?

Вижте невероятния заводски тунинг на BMW X7 (СНИМКИ)


Засега BMW не е обявявала планове за пускане на лимитирана версия VBX6. Въпреки че, без съмнение, много фенове на марката биха искали да се сдобият с ултрачерния X6. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ