По-солиден и просторен: Показаха новия Honda CR-V за европейския пазар СНИМКИ

  • 13.05.2023 12:50 /
  • 10810 /
  • 0
По-солиден и просторен: Показаха новия Honda CR-V за европейския пазар СНИМКИ

В Германия се проведе европейската презентация на шестото поколение Honda CR-V. Новият кросоувър ще бъде пуснат в продажба през следващите месеци. Подробностите за него бяха разкрити на официалния сайт на Honda.

Новият Honda CR-V в европейската версия не се различава визуално от глобалната версия. Кросоувърът е станал по-солиден на външен вид и се е върнал към ъгловия дизайн. Има огромна решетка на радиатора и продълговати фарове.

Размери на Honda CR-V 2023: дължина - 4703 мм, широчина - 1866 мм, височина - 1680 мм, междуосие - 2700 мм.

General Motors навлиза отново на пазара в Европа, вижте кои модели ще представи ВИДЕО

Салонът на Honda CR-V е станал по-просторен, увеличен с 18% е и багажникът. Всички версии на модела имат виртуален приборен панел от 7 или 9 инча в зависимост от версията. Вместо лост за смяна на скоростите - набор от бутони.

Базовата версия на новата Honda CR-V ще се предлага стандартно в Европа с набор от системи за безопасност — полуавтономно шофиране, автоматично спиране, поддържане на лентата, наблюдение на мъртвите зони и разпознаване на пътни знаци.

Трябва да работи 50 години: Представиха най-надеждния електромобил в света СНИМКИ

Кросоувърът Honda CR-V на европейския пазар ще се предлага изключително в икономични хибридни версии с 2,0-литров четирицилиндров бензинов двигател и електромотори. Стандартният хибрид е с мощност 204 конски сили и развива 185 км/ч. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ