Плувци се ужасиха от дядо зад волана, а причината е ... СНИМКИ

  • 20.08.2019 8:00 /
  • 11988 /
  • 0
Плувци се ужасиха от дядо зад волана, а причината е ... СНИМКИ

Случката се е разиграла в ранна слънчева сутрин. Любителите на спорта решили да посетят местния фитнес клуб. 

Някои от тях са се насочили към плувния басейн, за да поплуват преди началото на работния ден. Плановете им обаче е нарушил възрастен мъж, който нахлул във фитнес центъра. 

Не, старецът си е бил най-обикновен човек, а не бандит. Нарушителят обаче си имал свои собствени бръмбари в главата. 

Опасно посещение

Представете си, че във фитнес центъра, разположен в централната част на града, нахлува автомобил. Макар и в нашия свят такива неща наистина да се случват, пак това би ни оставило без думи. 

Но да се изпита онова, което са изпитали посетителите на басейна, човек няма да пожелае и на най-големия си враг. Хората мирно и тихо са си плували в коридорите на басейна, се чул звук от трошене на стъкло. 

След това в помещението нахълтвал автомобил. Колата преминала по пода и се гмурнала директно в басейна. В онзи момент в него са се намирали няколко души. 

За щастие, плувците не са пострадали, само много са се изплашили. Сред плаващите дори е имало и бивш спасител. Той пръв започнал да плува към колата, за да помогне на шофьора. 

Ръководството на центъра извикало спасителните служби и кран. На възрастния мъж е била оказана медицинска помощ, той бил изпаднал в шок и дезориентация. 

Как така е станало, че колата е нахлула във фитнеса? 

Шофьорът искал да паркира колата на паркинга, но объркал педалите на газта и спирачката. Когато колата рязко тръгнала напред, възрастният мъж завъртял волана от ужас, но така пробил огромния прозорец на фитнес залата и се озовал в басейна. 

Заключение

За щастие на всичките участници в дадената необичайна история, тя приключва благополучно. На възрастния шофьор е била оказана медицинска помощ, клиентите на фитнеса са останали живи, а автомобилът е бил изваден от басейна. 

И такива неща се случват в живота. Хората отиват във фитнеса, а там едва не ги сгазва кола в басейна.  

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ