Пълен потрес! Полицай позволи на задържани да правят секс в патрулната кола (ВИДЕО)

  • 28.02.2019 10:20 /
  • 32047 /
  • 1
Пълен потрес! Полицай позволи на задържани да правят секс в патрулната кола (ВИДЕО)

Полицай от град Форт Пиърс във Флорида е проявил изключителна толерантност към задържана двойка заподозрени. Шефовете му смятат даже, че е позволил твърде много, съобщава Fox 4.

Служителят на реда Дъг Макнийл задържал младите мъж и жена по подозрение в кражба от супермаркет. 23-годишният Закери Моелендик и 24-годишната Криста Лий се оказали на задната седалка на полицейската кола, но младежът бил без белезници, а момичето макар и да имало „гривни“, ръцете й не били зад гърба й. Но това изглежда е по-малката част от нарушенията на протокола, извършени от полицай Макнийл.

Секси красавици се разголиха и яхнаха мотори (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Видеоклип, заснет от камерата, поставена на гърдите на полицейския служител, както и от видеорегистратора в колата, показват изключително странно изпълнение на задълженията на Дъг. На първо място, преди да постави задържаните в колата, полицаят е разрешил на двойката няколко паузи. Освен това, както показва видеото, той нямал нищо против, когато задържаните започнали да се целуват. Нещо повече, полицаят дори пуснал за тях романтичната песен „Не мога да се наситя на твоята любов” на Бари Уайт.

А според официалната версия на разследването, двойката дори е имала сексуален контакт на задната седалка на патрулната кола, въпреки че Макнийл отрича този факт. Така или иначе, на кадрите може да се види, че младежът прегръща приятелката си, седнал полугол, а част от видеото е изрязана.

Секси блондинка остана само по бельо и си показа прелестите върху капака на Mercedes G-Class (СНИМКИ 18+)

Накрая, Дъг Макнийл позволява на влюбените да пушат още веднъж и то в колата. "Изглежда, че не можем да пушим тук" - "Всъщност, и аз нямам нищо против" - такъв диалог се състоял между задържаните и служителя на реда. 

Сега Макнийл е отстранен от изпълняване на задълженията си за период от от 20 дни до приключването на вътрешното разследване. Не се съобщава каква е съдбата на влюбените. /auto.blitz.bg  

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Чудя се
    28.02.2019 17:12
    Полицаят дали е поставил и презерватива на младежа, защото иначе ще го накажат още