Пишлигари наеха супер колата Audi R8 Spyder и смачкаха 13 коли ВИДЕО

  • 14.09.2020 8:24 /
  • 1256 /
  • 1
Пишлигари наеха супер колата Audi R8 Spyder и смачкаха 13 коли ВИДЕО

Страшна верижна катастроифа е станала в Париж - суперколата Audi R8 Spyder взе на таран най-малко 13 паркирани скъпи автомобила и буквално се разцепи на две части. 

Задната част на скъпата спортна кола с масивния V10 двигател е отлетяла на няколко десетки метри, след което е избухнала в пламъци . 

Кокпитът е останал невредим, което е спасило живота на шофьориа и, вероятно, на неговия пътник. Виновникът за огромната катастрофа е избягал от местопроизшествието. 

За шастие, няма пострадали при инцдента. 

Полицията обаче няма да може да открие виновника, въпреки на това, че в социалните мрежи е публикувано видео, в което предполагаемия шофьор се квали със суперколата 

"Сплескахме го, но всичко е наред", пише злосторникът в мрежата.

В клипа се вижда лице на младеж, който буквално поема вината върху себе си. 

Местен жител разказа, че е чул силни звуци от двигател преди катастрофата, добавяки, че в спортната кола е имало няколко деца. Източник от полицията потвърждава думите му: Колата е била предавана от ръце в ръце. Сега ние трябва да идентифицираме шофьора. 

Издирването на шофьора на взетото под наем Audi R8 продължава. Не е изключено спортната кола да е била взета под наем с фалшиви документи. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Жан Пиер Абдула
    14.09.2020 15:44
    Така им се пада на глупавите франсета, като оставиха мръсните гадни араби да живеят в държавата им, че и помощи им дават. Глупаци!