Откриха най-странната автонаходка в историята - кола от 70-те, участвала във филм СНИМКИ

  • 15.10.2020 8:38 /
  • 7984 /
  • 0
Откриха най-странната автонаходка в историята - кола от 70-те, участвала във филм СНИМКИ

Както се вижда за последните няколко десетилетия това е най-безумната автомобилна находка. Собственикът ѝ явно е голмям фен на необичайните автомобили. 

Той не дава много информация за транспортното средство, но казва, че автомобилът се задвижва от двигател Corvair с турбина.

Също така собственикът казва, че автомобилът е бил използван във филм.



Загадъченият автомобил 

Има много догатки относно каква марка е бил този автомобил. Казват, че това е модифициран Bradley GT.

Ако обаче човек се вгледа в колата по-отблизо, то ще стане ясно, че това е уникална машина. Онзи, който я е сглобявал, е разбирал доста много от фибростъкло. 

Още от първия поглед е ясно, че даденият автомобил не е просто произведение на изкуството. Това е уникална научна работа. Погледнете долната част на капака на двигателя. 



Вие ще се убедите в това, че транспортното средство е уникално. Това е една от онези загадки, която оставя след себе си много въпроси.

Първо, каква е неговата история. Второ, кой го е направл. Трето, в кой филм колата е участвала. 

Мощен двигател 

Двигателят много прилича на стандартен шестцилиндров Corvair с турбина.



Не е известно, кога е бил създаден автомобилът. Затова двигателят може да има 150 или 180 конски сили. Не е известно и колко тежи. 

Предполага се, че колата трябва да е доста "дива" по време на шофиране. 



Мнозина любители на автомобилите много биха искали внимателно да огледат цялата кола, да променят няколко неща и да си направят крупна застраховка живот, преди да седнат зад волана и да дадат газ.  

Възможно е при ниски скоросто автомобилът да върви достатъчно безопасно, но поради това, че нестандартното творение стои неподвижно вече доста много години, е по-добре човек да се застрахова. 

Това уникално творение без съмнение заслужава вниманието на автомобилистите. Остава загадка обаче в кой филм може да се види тази мощна машина. Също не е ясно за какво ѝ е била нужна турбина. 

КОМЕНТИРАЙ