От Volkswagen защитиха Jetta от кражби по неочакван начин (ВИДЕО)

  • 10.05.2019 10:50 /
  • 14871 /
  • 1
От Volkswagen защитиха Jetta от кражби по неочакван начин (ВИДЕО)

Много е неприятно, когато човек стане жертва на крадци на автомобили. Често престъпниците наблюдават внимателно и се подготвят да откраднат любима кола. Това е отвратително, така че за модела си Jetta Volkswagen предлага необичайна система за защита.

Ще се изненадате да разберете, че това е ръчна скоростна кутия. Можете да се уверите с помощта на приложената реклама за американския пазар. Факт е, че в САЩ повечето шофьори използват автоматична трансмисия. Именно това иска да използва Volkswagen, за да защити автомобилите.

Трогателен жест! Volkswagen направи нещо удивително за тази собственичка на Beetle (СНИМКИ)

VW в своята реклама дори предлага колата да бъде оставяна отключена на паркинга. В крайна сметка, според компанията крадецът няма да може да се справи с неочаквания компонент. Това сякаш изглежда съмнително, но всъщност съвсем не е лишено от логика. Преди време ви запознахме с един необичаен случай на опит за кражба на автомобил в САЩ. Тогава крадците претърпяха пълен неуспех, защото не знаеха как да използват ръчната трансмисия и не успяха да я подкарат. Така че, оригиналният метод на Volkswagen за защита от кражби може всъщност да се окаже и много удачен. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • kaapas
    10.05.2019 12:45
    Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g