От първо лице: Катастрофа между VW Golf и Skoda при скорост 240 км/ч ВИДЕО

  • 08.10.2020 9:50 /
  • 12225 /
  • 1
От първо лице: Катастрофа между VW Golf и Skoda при скорост 240 км/ч ВИДЕО

Всъщност, участъците на легендарните немски аутобани без ограничения на скоростта, стават все по-малко. И въпреки това, докато тази привилегия на немските магистрали не влезе в историята, любители състезатели и всякакви блогъри често се възползват от възможността да ускорят мощно.

Така е постъпил и авторът на канала Carpool of Eren, но по време на заснемането на ускорението на Volkswagen Golf GTI всичко се развило не както било планирано като се е случила катастрофа на много висока скорост.

При скорост от 240 км / ч пред предната част на хот хеча (отличаващ се с мощност 245 конски сили) се появил автомобил Skoda Rapid Spaceback, който неочаквано предприел бавна смяна на лентата.

Катастрофата на годината: Сблъскаха се 2 коли за 4 милиона долара СНИМКИ

Удивително е, но и двамата участници в инцидента са се отървали с лека уплаха и не толкова големи повреди на автомобили.

Видеото, запечатано от камера, поставена на главата на единия шофьор, вече е набрало 6 милиона гледания, понеже не всеки ден се вижда нагледно до какво води липсата на внимание при високи скорости. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Баи Фичо
    08.10.2020 13:06
    Пълно е с такива педа....и в София пълни каруцари,препоръчвам на хората да избягват софия ,....