Огромен самосвал БелАЗ смачка джип Suzuki, пътниците крещят от ужас ВИДЕО

  • 03.06.2021 10:20 /
  • 20278 /
  • 1
Огромен самосвал БелАЗ смачка джип Suzuki, пътниците крещят от ужас ВИДЕО

В една от кариерите на Карагандинския регион в Казахстан е станало произшествие: кариерен самосвал за БелАЗ случайно е смазал сребрист всъдеход Suzuki Grand Vitara XL-7, информират световните издания.

Както се вижда на видеозаписите от местопроизшествието, публикувани в мрежата, японската кола е наистина смачкана от огромния самосвал. Изненадващо, но при инцидента няма жертви.

Според информацията, произшествието е станало на 1 юни. Съобщава се, че хората, пътуващи с колата, са пристигнали в кариерата, за да ремонтират климатика на връхлетялия ги БелАЗ. Шофьорът на самосвала обаче просто не забелязал джипа, който се бил приближил твърде много.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Огромен БелАЗ рухна епично от 40 метра

В резултат предната част на Grand Vitara XL-7 е смачкана от огромната тежест на БелАЗ. Двама от  пътниците, намиращи се Suzuki като по чудо са успели да изскочат, а още един е останал вътре, но самосвалът не му е навредил.

Какво се случва когато БелАЗ "настъпи" КамАЗ СНИМКИ

Шофьорът на огромния камион усетил, че нещо не е наред и спрял, след което смачканото Сузуки било извадено. Както можете да видите на кадрите, всъдеходът не е оцелял при срещата с БелАЗ: вероятно ще бъде изпратен за рециклиране. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ДОН
    04.06.2021 14:50
    И какво ме интересува, ние имаме достатъчно проблеми че да гледаме и чуждите .