Официално представиха сериозно обновения Nissan Patrol СНИМКИ

  • 26.09.2019 9:50 /
  • 7603 /
  • 0
Официално представиха сериозно обновения Nissan Patrol СНИМКИ

Официалното представяне на Nissan Patrol 2020 се проведе в Абу Даби, а емблематичният всъдеход е претърпял мащабно обновление.

„Patrol е един от най-старите ни и най-обичани модели, с многогодишна история, с която се гордеем,“ казва Джони Пайва, регионален вицепрезидент на Nissan за региона. „Новият Nissan Patrol представлява връх на лукса и притежава максимални възможности, като ще продължи да радва своите лоялни клиенти в Близкия Изток и по целия свят. "



С обновлението външният вид на всъдехода е много осъвременен.

Автомобилът е оборудван с модерна адаптивна LED оптика със светлинна графика във формата на С, друга решетка за радиатор във V-образен стил и по-скулптурна броня. Мащабът на промените е свързан с изменението на формата на крилата и капака.

Старите светлини в задната част са отстъпили място на по-модерните LED модули с модните динамични мигачи. А самите светлини вече са свързани помежду си с широка хромирана лента. Бронята, разбира се, също е освежена.

Ново ВИДЕО с новия Nissan Juke - само не мигайте!

В салона промените също са сериозни. Nissan Patrol 2020 е оборудван с нов волан и лост за превключване на скоростите, изменена комбинация от прибори

Освен това сега автомобилът има два сензорни екрана - горният е за навигация, а долният е за мултимедия и климат. Предните седалки също са подменени, а базовото оборудване е разширено чрез автоматична спирачна система.

Производителят отбелязва, че работата на климатичната система е оптимизирана: климатикът работи по-ефективно, а разпределението на въздушните потоци вече е по-комфортно.

Мултимедийната система от последно поколение предоставя на Patrol 2020 възможност за многостранно „сътрудничество“ със смартфони.

Вижте най-невероятния тунинг на Nissan GT-R за всички времена (СНИМКИ)

Обхватът на електронните помощници на водача е разширен със система за аварийно спиране с разпознаване на пешеходци, а изолацията на шума и вибрациите е още по-ефективна.

Новите предни седалки по желание на клиента могат да получат скъпа кожена тапицерия и вентилация, а освен това, новият волан също е обвит ръчно в кожа.

Серията двигатели на обновения Nissan Patrol се състои от 4-литров V6 двигател с мощност 275 к.с. и въртящ момент от 394 Nm, както и 5,6-литров V8 двигател с 400 к.с. и 560 Nm. С по-мощния двигател, всъдеходът получава и адаптивното окачване Nissan Hydraulic Body Control Control. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ