Очевидци заснеха на ВИДЕО ужасяващ инцидент с бензиновоз на пътя

  • 27.03.2019 9:20 /
  • 10717 /
  • 1
Очевидци заснеха на ВИДЕО ужасяващ инцидент с бензиновоз на пътя

На кадрите, запечатани от шокирани шофьори на пътя  Хабаровск —Владивосток, може да се види как цистерна с гориво по неизвестни причини постоянно променя посоката си. И тогава внезапно излита в канавка и се обръща.

Експлозията за щастие и била избегната, защото пожарните служби, които пристигнали навреме, успели да се справят с изтичането на дизелово гориво. Въпреки това, 40-годишният шофьор не оцелял при инцидента - той е получил наранявания, несъвместими с живота, според информацията от полицията в района.  

Инцидент на пътя: Вижте как тир бе преобърнат от вятъра и се стовари на платното (ВИДЕО)

Трябва да се отбележи, че шофьорът на камиона за гориво има 20-годишен опит в управлението на такива превозни средства, техническото състояние на автомобила също е в ред. И през последните пет години водачът не е имал нито една глоба.

 

Произшествието се е случило при ясно време, през деня, по права линия със суха асфалтова повърхност. Коментаторите в мрежата посочват, че загиналият или е заспал, или му е станало зле. Все още се изяснява каква е точната причина за трагичното произшествие  В коментарите към информацията има и упреци към очевизците, заснели видеото, че е трябвало да натиснат клаксона, за да разбудят водача на бензиновоза, ако е бил заспал зад волана./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • дядо Каракоч
    28.03.2019 15:32
    Това ми прилича много на внезапна блокировка на кормилната уредба.Ако водачът е бил заспал цистерната щеше малко или много да лъкатуши.Все пак пътя не е идеално равен.А тя без всякакъв преход направо премина през мантинелата.