Очакваният кросоувър на BMW интригува със салона и кормилото си СНИМКИ

  • 28.07.2019 9:50 /
  • 13748 /
  • 0
Очакваният кросоувър на BMW интригува със салона и кормилото си СНИМКИ

Най-интересната новина около баварската автомобилна компания през следващите години ще е електрическият кросоувър BMW iNEXT. Автомобилът обещава да преодолее 600 км с едно зареждане, да направи малка революция в дизайна и да изненада всички със своя интериор.

Наскоро бяха показани мистериозни изображения на огромен дисплей на предния панел, който се простира почти по цялата му дължина. Сега, малко след тях,  се появи и първата снимка на волана, който изглежда не по-малко особен. Да, това е шестоъгълник.

Вижте невероятния заводски тунинг на BMW X7 (СНИМКИ)

Формата, вдъхновена от моторни състезания, има очевидни предимства пред кръглия волан, когато става въпрос за удобно захващане. Но експертите на BMW дават още някои важни характеристики.

Първо, шестоъгълната форма създава по-подходящи условия за почивка на ръцете, тъй като водачът, докато шофира в автономния режим, все пак не може да пуска волана. На второ място, по време на режима на ръчно управление, ще бъде възможно бързо да се ориентира водачът за положението на волана в завой поради специфичната му форма.

BMW представи мотоциклета на бъдещето (СНИМКИ/ВИДЕО)

Освен това в страничните части на волана са вградени оптични елементи, които показват различни предупредителни сигнали. Включително, тази система ще покаже кога можете да включите автопилота и в кой момент си заслужава да се върнете към самостоятелното управление на автомобила. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ