Новият Volkswagen Golf GTE бе разкрит преди официалното представяне СНИМКИ

  • 14.09.2019 9:20 /
  • 1546 /
  • 0
Новият Volkswagen Golf GTE бе разкрит преди официалното представяне СНИМКИ

В мрежата се появиха първите фотографии, на които новият хечбек е на практика без камуфлаж. Все пак, от компанията се се опитали да прикрият някои части от фаровете, но от снимките може да се добие ясна и чудесна представа за визията на новия автомобил.

Компактният, но популярен хечбек на Volkswagen Golf се подготвя за смяна на поколението. Междувременно тестовите прототипи продължават да преминават изпитанията си по обществени пътища. Съдейки по факта, че колата вече е премахнала камуфлажа, дебютът ще се състои в близко бъдеще.

Най-редките версии на  Volkswagen Golf, които са излизали на пазара (ВИДЕО)

Според информацията на Motor1,  интериорът ще бъде изпълнен в модерен минималистичен стил. Водачът ще е снабден с два дисплея, визуално комбинирани в един. Мултимедийният дисплей ще получи допълнителни функции за управление на автомобилните системи.

Разсекретиха салона на новия Volkswagen Golf (СНИМКИ)

Техническите характеристики все още не са официално оповестени. Представянето на новия Golf трябваше да се проведе много по-рано, но трябваше бъде отложен поради проблеми със системата за актуализиране на софтуера. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ