Новият разкошен Mercedes CLS се е променил отвън и в салона СНИМКИ

  • 11.04.2021 10:20 /
  • 21312 /
  • 1
Новият разкошен Mercedes CLS се е променил отвън и в салона СНИМКИ

Купето Mercedes CLS с четири врати излезе на пазара през 2004 година. Оттогава моделът съществува в три поколения. Настоящото поколение на модела се продава от три години (от 2018 г.). За да освежи колата и да увеличи интереса към нея, компанията е извършила обновление. И това въпреки факта, че в средата на 2020 г. моделът вече премина модернизация.

Купето на Mercedes има маркова радиаторна решетка, спортна предна броня, оригинални джанти с дизайн с много спици и задна броня с вложка, имитираща дифузьор.

Ексклузивният Spectral Blue Metallic е добавен към цветовата палитра на каросерията. Заедно със стандартната версия на пазара ще излезе и вариантът AMG, който се отличава по сребърен сплитер на бронята и малкия спойлер на капака на багажника.

Салонът на Mercedes CLS 2022 е леко коригиран. Оборудването включва нов волан със сензори, които определят дали водачът го държи. Тази система е необходима за правилната работа на полуавтономната система на шофиране, който е включен в стандартния пакет.

Mercedes-Benz показа изумителния салон с хипер екран на новия EQS СНИМКИ

Автомобилът е получил нови варианти на декорацията. Великолепната двуцветна кожа Nappa Designo (червено-черна, кафяво-черна, бяло-черна, синьо-черна) е комбинирана с орехов фурнир с сиво лъскаво дърво.

Едно от основните нововъведения се крие под капака. Новият Mercedes CLS 53 4MATIC + ще се предлага с хибриден силов агрегат, който включва 3,0-литров шестцилиндров двигател с мощност от 429 к.с. и 520 Nm въртящ момент и 48-волтов стартов генератор.

Mercedes представи най-бързите и екстремни модели AMG СНИМКИ

Агрегатът е съчетан с 9-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на всички колела. Mercedes CLS може да ускори до "стотица" за 4,5 секунди и да достигне максимална скорост от 250 км / ч.

Предлагат се още 1,9-литров четирицилиндров дизелов двигател със 194 к.с., 2,0-литров 265 к.с., 3,0-литров редови шестцилиндров двигател с 330 к.с.

Бензиновата гама включва 2.0-литров двигател (299 к.с.) и трилитров двигател с 367 конски сили. Обновеният автомобил ще започне да се продава през лятото. Тогава ще бъдат обявени и цените. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Емил
    11.04.2021 18:26
    Разкош!