Новият мощен VW Golf R бе разкрит на шпионски СНИМКИ

  • 14.08.2020 9:50 /
  • 2757 /
  • 2
Новият мощен VW Golf R бе разкрит на шпионски СНИМКИ

Как ще изглежда новият Volkswagen Golf R става ясно благодарение на серия шпионски снимки, публикувани в Instagram. Те бяха споделени от потребител с псевдоним Wilcoblok. Очакваният автомобил, който ще се окаже най-мощният в гамата, изглежда много агресивен.

Външно R-версията се различава от стандартния Volkswagen Golf 8 с аеродинамичен корпус с увеличени въздухоуловители, по-спортна задна броня, лъскав черен дифузьор и четири изпускателни тръби.

Също така „горещият“ VW хечбек се е сдобил със сребристи странични огледала, лети джанти с пет спици и мощна спирачна система с вентилирани дискове.

Единствената фотография на салона показва спортен волан, синя вложка на централната спица и специален бутон R. Предполага се, че той поставя автомобила в режим на висока производителност. Също така се вижда цифровият приборен панел и декоративната облицовката с карбон.

Volkswagen представи обновения Tiguan заедно с версиите R и eHybrid СНИМКИ

Самият производител е разказал малко за "заредения" модел. Най-вероятно той ще има 2,0-литров турбо двигател с 333 к.с., роботизирана скоростна кутия и задвижване на четирите колела.

Вижте как собственик разби новия си Volkswagen секунди след покупката ВИДЕО

Компанията тества новия Golf R от няколко месеца, което означава, че няма да се чака дълго за премиерата. Тя беше планирана за фестивала на скоростта в Гудууд, който бе отменен. Volkswagen Golf R трябва да се появи в продажба в началото на следващата година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • SSS
    14.08.2020 10:36
    След 10 години ще са на мода в Перник.
  • Стамат
    14.08.2020 10:37
    бахти таралясника, не е ли ина жигула да застани до него и да му види сметката не ми го фали