Новият Kia ProCeed бе представен официално, вижте визията и характеристиките му (СНИМКИ)

  • 14.09.2018 11:20 /
  • 8074 /
  • 0
Новият Kia ProCeed бе представен официално, вижте визията и характеристиките му (СНИМКИ)

Преди време новият ProCeed можеше да бъде видян само в камуфлаж, но сега той е захвърлен и може да бъде видян от всички страни в официалните снимки. Световната премиера на новата Kia ще се проведе на автомобилното изложение в Париж, но още сега можете да видите оригиналната кола. Както се очакваше, новата версия на Kia Sid се оказа подобна на концепта-предшественик, но лишена от най-екстравагантните решения.

Както можете да забележите, най-важната промяна в сравнение с модела от предишното поколение е новият тип корпус. Факт е, че Kia се е отказала от хечбека с три врати, така че ProCeed сега се явява shooting-brake с пет врати. Това решение бе предизвикано от спада в търсенето на хечбеци с три врати и желанието да се предложи по-практично решение с красива визия.

Kia ProCeed достига дължина 4,604 мм (което е с 5 мм повече от универсалната Ceed) и 1,422 мм височина (43 мм по-ниска). Благодарение на всичко това новият Kia ProCeed изглежда по-динамичен автомобил. В сравнение с другите модели на линията Ceed, междуосието остава същото и е 2,650 мм. Багажникът побира 594 литра, това е по-малко, отколкото при универсалния с неговото 625-литровото отделение за багаж.

За ProCeed няма стандартна версия: колата ще се предлага в модификациите GT-Line и спортен GT. Последният ще бъде оборудван с двигател с мощност 201 к.с., с 265 Nm въртящ момент. Европейските цени за новия автомобил трябва да започнат от около 31 000 долара, а мощната версия GT ще бъде вероятно около $ 38 000. /auto.blitz.bg

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ