Новият Fiat за $8 800 вече е в продажба СНИМКИ

  • 10.04.2021 9:50 /
  • 16002 /
  • 0
Новият Fiat за $8 800 вече е в продажба СНИМКИ

Стартирали са продажбите на компактния хечбек с пет врати Fiat Mobi. Новият бюджетен автомобил на Fiat се предлага в три нива на оборудване: Easy, Like и Treeking.

Базовият Easy е на цена от почти 8 800 долара. За тези пари колата е с две въздушни възглавници, антиблокираща спирачна система (ABS), система за разпределение на спирачното усилие (EBD). Също така стандартното оборудване включва дневни светлини, климатик и 14-инчови стоманени джанти с капаци.

Версията Like се предлага стандартно с 14-инчови джанти, датчик за паркиране и електрически регулируеми странични огледала с вградени мигачи.

Вижте Леонардо ди Каприо в рекламата на новия електрически Fiat 500e

Салонът има 7,0-инчова мултимедийна система, предни електрически стъкла и отопляемо задно стъкло. Плюс това, този хечбек се отличава пътен просвет, увеличен до 190 мм. Минималната цена е $ 9785.

Новият Fiat Mobi Trekking, със същия 190 мм пътен просвет, разполага с предни фарове за мъгла, черни дръжки на вратите, релси на покрива и странични лайсни.

В изоставен склад намериха коли Fiat и Alfa Romeo без пробег СНИМКИ

Има няколко възможности за избор на 14-инчови джанти. В кабината има по-скъпа тапицерия и допълнителни ниши за съхранение на малки неща. Тази версия на хечбека започва от $ 10 760.

Има само една опция за двигател - 1,0-литров, който развива 69 конски сили. Агрегатът работи в тандем с петстепенна механична скоростна кутия.

Трябва да се отбележи, че колата е възможно да се купи на толкова атрактивна цена засета само в Мексико. За в бъдеще бюджетният модел Fiat Mobi ще навлезе и на другите пазари. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ