Нова визия и повече комфорт: Citroen обнови кросоувъра C5 Aircross ВИДЕО

  • 14.01.2022 9:50 /
  • 5248 /
  • 0
Нова визия и повече комфорт: Citroen обнови кросоувъра C5 Aircross ВИДЕО

Citroen предприе планирано обновление на кросоувъра C5 Aircross, който се появи за първи път на пазара през 2017 година. Моделът е радикално преработен, за да може да се конкурира с по-новите представители на сегмента.

Обновеният кросоувър се отличава от неговия предшественик с по-малката радиаторна решетка с различен вид и осветление, което е под формата на светодиодни ленти и е визуално съединено с новите фарове.

Заслужава да се споменат и новите дневни светлини и наличието на голямо лого на марката. Предната броня има по-спортен вид с ясно изразен въздухоуловител и хромирани елементи.

Другите промени включват нови задни светлини и преработена броня, черни гланцови детайли на огледалата за обратно виждане и 18-инчови алуминиеви джанти с оригинален дизайн.

Тази реклама на Citroën C4 е забранена заради сексуален подтекст ВИДЕО

Интериорът на кросоувъра също е значително променен. Има нова мултимедийна система с 10-инчов екран, модернизирана централна конзола с различен скоростен лост и седалки Advanced Comfort с отопление и масажни функции.

Уникално ВИДЕО: Стар Citroen Xantia на три гуми бе ускорен до 200 км /ч

Citroen C5 Aircross ще продължи да се продава в три версии на двигателя: бензинов 1,2 PureTech 130 (1,2 л, 130 к.с.), дизелов 1,5 BlueHDi 130 (1,5 л, 130 к.с.). ) и Hybrid 225 e-EAT8, състоящ се от бензинов двигател (180 к.с.), електромотор (80 кВтч, 110 к.с.), 8-степенна автоматична скоростна кутия и литиево-йонна батерия с капацитет 13,2 кВтч.

Комбинираната мощност на бензиново-електрическия агрегат е 225 к.с., автомобилът може да измине до 55 км само с електрическо захранване. Във всичките си варианти автомобилът е със задвижване на предните колела.

Обновеният автомобил ще бъде пуснат в продажба това лято. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ