Нова Tesla бе смачкана при катастрофа, но се случи нещо изумително ВИДЕО

  • 17.04.2020 8:50 /
  • 32641 /
  • 2
Нова Tesla бе смачкана при катастрофа, но се случи нещо изумително ВИДЕО

В мрежата е публикувано видео, показващо "неубиваем" електромобил Tesla, като кадрите са добили голяма популярност и потребителите оставят множество коментари.

Конкретният Model 3, произведен в заводите на Илон Мъск, е попаднал в инцидент на пътя. Изумителното в случая е, че въпреки почти напълно разрушеният корпус, колата е в състояние да се движи.

Това може да се види и във видеото, което собственикът е прикрепил към обява за продажба на Теслата. Очевидно, обаче, обявата е написана за забавление. „Продава се Tesla Model 3 2020 с малък пробег. След незначителни дефекти в корпуса и почти нови гуми. 15-инчовият екран все още е фабричен. Очаквам предложения. “

Вижте как Tesla Model 3 и Mazda CX-30 изпълняват трудния лосов тест ВИДЕО

Ако някой сериозно е започнал да мисли за закупуването на "неубиваемата" Tesla, трябва да е наясно с няколко клопки. В допълнение към обема работа, необходима за възстановяване на Model 3, самата компания Tesla всъщност не насърчава продажбата на „спасени“ автомобили.

Автопилотът на Tesla Model 3 уби водача си за 10 секунди (ВИДЕО)

Това се отразява във факта, че наистина е трудно да се намерят резервни части за електромобилите от марката. Също така машините, които са претърпяли инцидент и са "спасени" впоследствие, спират да получават актуализации на софтуера. А наскоро Tesla също така деактивираха функцията Supercharging за всички автомобили, които са катастрофирали. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Няма
    17.04.2020 14:23
    Тесла е боклук автомобил.
  • firebg
    17.04.2020 15:29
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/