Нов огромен Hyundai изумява с космическия си дизайн СНИМКИ

  • 19.03.2021 9:20 /
  • 24069 /
  • 0
Нов огромен Hyundai изумява с космическия си дизайн СНИМКИ

Южнокорейският производител ще предложи нов ван Hyundai Staria в две версии. Купувачите ще могат да избират между Standard и Premium, които се различават както по екстериора, така и по интериора.

Новият Hyundai Staria, който в превод означава "Звезда", не е получил името си случайно. С това име производителят е решил да въплъти темата за космическите кораби и научната фантастика.

С други думи, новият автомобил ще може да зарадва клиентите с максимален комфорт, обвит във футуристичен и технологичен дизайн.

Визуалните разлики между стандартната и топ версията на вана се вижда в решетката на радиатора и големите светодиодни фарове, задните светлини и оригиналните джанти.

Особено внимание привлича предната част, която не прилича на нито един от актуалните модели на Hyundai. Сред детайлите са капакът на минивана, малки джанти и тънка светодиодна линия, която минава точно под капака.

Новият Hyundai Santa Fe впечатлява с визия и технологии ВИДЕО

Според информацията от компанията, дизайнът на минивана е създаван отзад напред - първо е разработен интериорът, а вече от него са оформени линиите на каросерията и е създаден екстериорът.

Съобщава се, че дизайнът е вдъхновен от салоните на круизни лайнери, космическите кораби и традиционната корейска архитектура Ханок с характерната си хармония между вътрешни и външни пространства.

Новият Hyundai Tucson се оказа революционен отвътре и отвън СНИМКИ

Миниванът Staria ще се предлага във версии за търговска и частна употреба, със салон за 2-11 места. Фотографиите показват изпълнението на Staria и Staria Premium с богато оборудване и луксозни покрития.

Интериорната декорация и в двете версии е минималистична. В салона на Hyundai Staria има цифров панел с инструменти и 10,25-инчов мултимедиен екран. Седалките могат да бъдат подредени в няколко комбинации, например в три или четири реда.

Седемместната версия Staria Premium има удобни отделни седалки на втория ред, а в деветместния салон седалките на втория ред могат да се завъртат на 180 градуса. Фоновото осветление предлага избор от 64 нюанса и осветява вратите, пода и багажника.

Размерите на вана Hyundai Staria са както следва: дължина - 5255 мм, ширина - 1995 мм, височина - 1990 мм.

Новият автомобил ще се задвижва от същите двигатели, с които е оборудван новият Kia Carnival. А това са - 2,2-литрови дизелови турбокомпресори и 3,5-литрови бензинови двигатели. Тяхната мощност и свързаните скоростни кутии не са посочени.

В случая с Kia Carnival първият агрегат има мощност от 202 к.с., а вторият - 294 к.с. И двата работят с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Повече подробности за новия ван ще станат известни през следващите няколко седмици. Може би по същото време Hyundai ще разкрие е цената на впечатляващия модел./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ