Невероятна находка: Десетки редки автомобили Volkswagen и Audi са открити в гората ВИДЕО

  • 22.01.2022 9:50 /
  • 79336 /
  • 2
Невероятна находка: Десетки редки автомобили Volkswagen и Audi са открити в гората ВИДЕО

От време на време на различни места по света се откриват изоставени паркинги. Те често се намират в покрайнините на градовете, както и в гористи местности. Едно подобно място е открито във Великобритания.

На участъка и в малък навес до него има няколко десетки автомобила Volkswagen и Audi. Повечето от тях имат колекционерска стойност, тъй като са произведени в ограничени тиражи.

Почти половината от колекцията са хотхечове на Golf GTI от първо и второ поколение. Съществуват и модифицирани версии, съобщават британските автомобилни издания.

Най-ценните модели в колекцията са второто поколение Golf GTI BBS Edition и Golf VR6, който е пуснат на пазара през 90-те години на миналия век и се предлага с двигател със 187 к.с.

Заслужава да се спомене и Golf GTI със само 96 561 км, който е в гаража и изглежда доста прилично. Останалите автомобили не са в добро състояние.

Намериха мистериозен склад, пълен с редки автомобили ВИДЕО

Дълго време машините са били на открито без подходяща поддръжка, затова каросериите им са ръждясали, а интериорът им е повреден. Двигателите на повечето от тях са в окаяно състояние. Освен това някои от автомобилите са разкомплектовани.

Според автора на видеото този импровизиран паркинг си има собственик и той често идва на мястото. Не е известно защо е допуснал колите да са в подобно състояние. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ахмак доган
    22.01.2022 20:50
    а що в бг ние не намираме такива коли бе джанъм?
  • до ПОЕТА Доган
    23.01.2022 7:53
    Потому что ако се разровиш повече освен Москвич ЗАЗ Жигули и друга Соц.техника няма да намириш,а пък и така ще се размирише че отпадъците от Италия ще ти се сторят парфум Шанел.......????