Не е за вярване какво направи този пешеходец на пътя ВИДЕО

  • 19.03.2022 10:50 /
  • 11948 /
  • 0
Не е за вярване какво направи този пешеходец на пътя ВИДЕО

Алкохолът и пътищата са несъвместими. Няма да повтаряме за милионен път, че човек изобщо не трябва да пие зад волана, но ще напомним - не само шофьорът, но дори и пешеходецът "под градус" е способен да създаде на себе си и другите много неприятности. И ето още едно доказателство за това.

Инцидентът е станал в Полша на най-дългата магистрала A4 край Краков. Тази магистрала преминава през страната от изток на запад и свързва Украйна и Германия.

С други думи, трафикът там винаги е интензивен. И въпреки това, пиян мъж решил да пресече многолентовата магистрала посред бял ден - дори предпазните бариери не го смутили.

Възможно е и задръстване на магистралата да е подтикнало мъжа да се прояви като "герой". Може би е смятал, че бавно движещите се коли ще го пропуснат така или иначе. Но още в началото на преминаването мъжът губи равновесие и пада на асфалта.

Шокиращ инцидент: Тираджия унищожи 33 автомобила и жилищна сграда ВИДЕО

За щастие шофьорът на Volvo забелязва тялото навреме и успява да спре. Както и тези, които са зад него с колите си. На записите от камерите за видеонаблюдение се чуват нецензурни изрази и скърцане на гуми, но в крайна сметка всичко е наред и до сблъсък не се стига.

Според очевидци пияният гражданин си е разбил носа на пътя, което обаче изобщо не е разстроило пешеходеца. Той просто... заспал на магистралата.

Шофьор на BMW едва не блъсна пешеходец и получи незабавна карма ВИДЕО

Шофьорите с общи усилия поставили пияния пешеходец отстрани на пътя, намери картон, за да го предпазят от студа, и повикали спасителния екип. Скоро след това пристигат екипи на полицията и бърза помощ, които се погрижват за него. Не се съобщават повече подробности за съдбата му.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ