Не е за вярване: Дават безплатни нови електромобили на жителите на град СНИМКИ

  • 30.07.2020 10:20 /
  • 34376 /
  • 0
Не е за вярване: Дават безплатни нови електромобили на жителите на град СНИМКИ

Компактният хечбек Renault Zoe е един от най-продаваните електромобили в своя сегмент. В тази връзка новина свързана с модела изненада жителите на един град. Оказа се, колкото и да е трудно да се повярва, те няма да плащат нищо за новото си Renault Zoе.

Апи е малък населен пункт в планински район, в който животът преминава, далеч от шума и съвременните технологии. Но сега всеки от жителите на градчето ще получи електромобил Renault напълно безплатно за период от три години. Припомняме, че във Франция този модел струва от 32 000 евро.

Електрическите коли в Европа станаха почти безплатни, ето как

Освен това производителят ще оборудва домовете на гражданите със зарядни устройства и ще изгради обществена станция за зареждане. В същото време, в замяна жителите на града само ще споделят впечатленията си от използването на електромобила на Renault.

Учител по физика създаде електромобил с джойстик вместо волан ВИДЕО

Като част от програмата френският автопроизводител възнамерява да проучи опита от експлоатацията на електромобилите от нова гледна точка, както и да проучи възможността за мащабна транспортна електрификация на цели градове. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ