Не е истина какво направи това момиче, докато колата й потъваше ВИДЕО

  • 21.01.2022 9:50 /
  • 19929 /
  • 0
Не е истина какво направи това момиче, докато колата й потъваше ВИДЕО

Жителка на Канада си е направила селфи на фона на автомобил, потъващ в река Ридо край Отава, съобщава News Week.

Инцидентът е станал в ранните сутрешни часове. Уточнява се, че автомобилът е пропаднал под леда, докато се е движил по замръзналата река.

В интернет бяха публикувани кадри от мястото на инцидента. "Тя реши да запечата момента на фотография, докато в същото време хората около нея се притесняваха и бързаха да ѝ помогнат", пише потребителката на Twitter Линда Дъглас.

На публикувания кадър се вижда как жълтият автомобил бавно потъва в леда, а младото момиче в червено зимно палто и шапка се снима, застанало на задното стъкло.

Инцидентът обаче за радост не завършва с трагедия. Очевидци са заснели как двама души, които не са били безразлични към случващото се, са използвали каяк, за да спасят жената. Те са приближили лодката и когато момичето се качило в нея, те я издърпали на безопасно място с въже.

По-късно полицията похвали спасителите за находчивостта им.

Хората на мястото на произшествието са видяли как колата на момичето се движи бързо по леда секунди преди да се пропука.

"Видяхме как тази кола се спусна по течението на реката. Това, което ме шокира, беше колко бързо се движеше тя... и фактът, че това беше кола на река! Има късмет, че не е наранила никого другиго", пише очевидката Джули Боуман в Twitter.

От полицията отбелязват, че шофьорката е спасена от местни жители "с помощта на каяк и съобразителност".

Момичето не е пострадало, но по-късно е обвинено в опасно шофиране.

"Ледът в тази част на реката е тънък в сравнение с други участъци. Условията за заледяване по това време на годината могат да бъдат непредсказуеми", допълват органите на реда.

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ