Не е истина: Bugatti Chiron за $3 млн. се наложи да бъде бутан на пътя ВИДЕО

  • 13.01.2023 11:50 /
  • 2188 /
  • 3
Не е истина: Bugatti Chiron за $3 млн. се наложи да бъде бутан на пътя ВИДЕО

Суперавтомобил Bugatti Chiron се е повредил насред оживен път в Гана. Автомобилът е трябвало да бъде избутан на безопасно място. Любопитното видео се появи на страницата на supercar.fails в Instagram.

Подробностите за инцидента са малко. По неизвестни причини суперколата просто спряла. Двутонният автомобил е бил бутан от четирима души под надзора на полицията.

Известно е, че конкретният Bugatti Chiron е собственост на ганайския медиен магнат Осей Куаме Деспайт. В гаража му има много скъпи суперавтомобили.

Това е единственият подобен автомобил в бедната африканска страна и тъй като в радиус от няколко хиляди километра няма сервиз на Bugatti, суперавтомобилът ще трябва да бъде изпратен за ремонт в Европа. Ако не е в гаранция, поправката може да струва доста скъпо.

Украинец с Lamborghini направи флашмоб в Полша ВИДЕО

Суперавтомобилът Bugatti Chiron струва от 3 милиона долара. Той е оборудван с 8,0-литров двигател W16 с четири турбокомпресора и мощност 1500 к.с. Купето достига 100 км/ч за 2,5 секунди и може да развие 420 км/ч.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Трошка
    13.01.2023 23:47
    Хак да са ви прехвалените Бугатита, идиоти! Те са купени с откраднатите пари от беззащитния плебс. Също с такива пари ще бъдат ремонтирани.
  • карт
    14.01.2023 13:05
    това ми прилича на гаражна репродукция. Там са маняци на такива репродукции
  • DIVER
    15.01.2023 8:10
    Да това е новият Танк на Е.С. и последва примера на новия Руски танк......Нищо ново под слънцето.....Слънчопек......????