Най-старото автоизложение в Европа пред провал и догодина

  • 01.06.2020 8:40 /
  • 1105 /
  • 0
Най-старото автоизложение в Европа пред провал и догодина

Автомобилното изложение в Женева е най-старото в Европа. През март 2020 г. трябваше да се проведе изложението за 90 години. Но избухването на COVID-19 обърка всички планове. В последния момент изложението бе отменено, а има голяма вероятност да не се състои и през следващата година.

На официалния уебсайт на автомобилното изложение се появи съобщение, в което се посочва, че основните изложители настояват и силно препоръчват на организационния комитет да планира следващата изложба за 2022 година. Причината е финансова.

Автомобилното шоу 2020, което бе отменено в последния момент, причини огромни загуби на организаторите и участниците. Мнозина вече бяха закарали колите си в Женева, а някои дори са монтирали стойки. Сега никой не може да даде стопроцентова прогноза каква ще бъде епидемиологичната ситуация през пролетта на 2021 година.

Следователно има голяма вероятност организационният комитет да вземе под внимание мнението на производителите на автомобили и да отложи автомобилното изложение в Женева до 2022 година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ