Най-нелепите оправдания след катастрофи

  • 20.08.2019 9:30 /
  • 7311 /
  • 0
Най-нелепите оправдания след катастрофи

Събрали сме за вас най-добрите обяснения след катастрофи. Сред тях има дори такива, които са се превърнали в интернет мимове. 

За начало ви представяме няколко цитата от протоколите за ПТП, като някои вече са класика. 

"Движех се в дясната лента на Херцогщрасе по посока на Кьонингсплац със скорост от 40 километра в час. Внезапно на платното изскочи дете, аз натиснах спирачките. Движещият се зад мен шофьор реши да използва случая и да се забие в мен"  

"При навлизане в левия завой колата ми поднесе, забих се в сергията за плодове и зеленчуци (бях засипан от летящи банани и портокали), след това прегазих пощенската кутия на тротоара, след което ме хвърли по посока на насрещното движение, аз се забих в два паркирани автомобила и паднах отстрани на пътя. След това, аз, за съжаление, изгубих контрол върху колата". 

"Пресичах улицата. Отляво към мен се движеше кола. Помислих си, че ще мине покрай мен и направих крачка назад. Но тя отново зави към мен. Когато аз забелязах това, направих крачка напред. Шофьорът по никакъв начин не реагира и продължи да се движи към мен. След това аз се разкрещях. Изправих се и тогава той ме удари".

"Видях бавно носещото се тъжно лице на пешеходеца и в следващия момент той се удари в предното ми стъкло".  

"Пострадалият кон пресичаше пътя, без да се убеди в липсата на пречки!" 

"Движех се зад автомобила. Неочаквано започнаха да мигат едновременно и двата му мигача. Не разбрах накъде той иска да завие и се забих в него".  

А сега погледнете тази снимка със странни обяснения.  

И за последно вижте това видео с пиян шофьор, който не успя да избяга от възмездието:  

Този разказа на младеж, който под влиянието на алкохол разказва за преследване с Toyota Mark II, би останал незабелязан, ако не бе заснет с камера и не бе станал веднага хит в мрежата. Героят му пък веднага се превърна в интернет мим. 

Смехът си е смях, но ако се замислите сериозно, то в повечето случаи тези пиянски возения приключват доста трагично. При това може да пострада не само пияния шофьор, а и невинни хора. 

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

 

 

КОМЕНТИРАЙ