Най-мощният Ford Focus 2019 бе разсекретен преди премиерата (СНИМКИ)

  • 09.12.2018 10:20 /
  • 10368 /
  • 2
Най-мощният Ford Focus 2019 бе разсекретен преди премиерата (СНИМКИ)

Новото поколение на горещия хечбек е станало не само по-мощно и по-бързо, но и по-практично.

Ford Focus ST има доста купувачи в Европа, а дори и в САЩ, където компактните хечбеци не се ценят особено. Сега автопроизводителят работи върху нов модел ST и няколко снимки на колата изтекоха в мрежата.

Външно, Focus ST се отличава леко от версията на модела ST Line. Решетката на радиатора е малко по-различна, големите алуминиеви джанти и висококачествената спирачна система с червени супорти.

Първи СНИМКИ на новия тайнствен кросоувър на Ford

Focus ST също така ще бъде оборудван с получи лъскав черен спойлер и боядисан дифузьор на задната броня. Забелязва се и нова схема на отработените газове с двойни тръби.

Вътрешните промени са едва забележими. В центъра на вниманието са спортните седалки Recaro. Също така в салона на Ford Focus ST можете да се забележи карбонов декор, металните акценти и коженият волан с контрастиращ бял шев.

Продават най-невероятния Ford Mustang за всички времена (СНИМКИ)

Ford Focus ST ще има нов 2,3-литров четирицилиндров двигател Ford EcoBoost. Такъв двигател в европейската версия на Mustang е с 286 к.с. мощност и въртящ момент от 440 Nm, но неговите точни спецификации за новия Focus ST все още не са известни. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Искам я
    10.12.2018 18:29
    Ford Focus RS https://carsmind.com/2018-Ford-Focus-RS.specs48567
  • АЛЬООО!!!
    10.12.2018 20:17
    Най-мощният Ford Focus се нарича RS с 380к.с. и 4Х4! А да стане по-практичен му е необходима автоматична скоростна кутия, която хамериканцето така и не са изобретили все още за хечбеци!