Най-абсурдният тунинг на Toyota за всички времена ВИДЕО

  • 02.06.2020 9:00 /
  • 4518 /
  • 1
Най-абсурдният тунинг на Toyota за всички времена ВИДЕО

Съществуват много различни начини за промяна на външността на вашия автомобил и огромен бой различни тунинг субкултури по целия свят. 

Необичайният ъгъл на колелата е само вариант на тунинга с името Oni-kyan, или в англоезичната си версия - Demon Camber (Кривините на демона), който за първи път се появява в Япония, а след това се разпространява и в САЩ. 

Най-смелите експерименти не се страхуват да "разкикерят" колите на своите автомобили до такава степен, че сякаш автомобилите се плъзгат по своите подове и още миг и ще скочат във въздуха. 

Thats so.....I can’t even say! from r/Shitty_Car_Mods

Видео с поредния смехотворен опит в тази насока наскоро бе публикувано в Reddit: в него спортната кола Toyota GT- 86 се движи по алеята пред дома на своя собственик.

Автомобилът изглежда доста странно, като не е много ясно с каква точно цел е бил така изкормен, колата се движи едва едва дори по равния път. 

Шофьорът е принуден да използва две дъски в качеството им на рампи, за да може автомобилът да се качи. 

Това все пак не е чак толкова необичайно, защото спортните коли преодоляват с трудност дори и малките неравности по пътя. Учудващото е друго: тази Тойота има огромен наклон на колената, направо сякаш се е разкрачила максимално. 

Отрицателният наклон на колелата (горната част на джантите са наклонени към каросерията) е около 30 градуса. 

Петното на контакта с асфалта е почти никакво. Потребител в Редит пише, че колата изглежда като изхвърлен на брега кит, който с всички усилия се опитва да се върне във водата.  

Що се отнася до спортната кола със задно задвижване, то тя е Toyota GT-86, или Subaru BRZ, или Scion FR-S - това е един и същ модел, разработен съвместно от компаниите Subaru и Toyota. На различни пазари автомобилът е бил продаван под различни марки.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    02.06.2020 17:38
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/