Мъж спечели Mitsubishi Lancer Evo IX и на следващия ден го разби СНИМКИ

  • 07.05.2021 9:50 /
  • 967 /
  • 0
Мъж спечели Mitsubishi Lancer Evo IX и на следващия ден го разби СНИМКИ

Народната мъдрост казва, че е невъзможно човек да познае щастието, ако не е преживял нещастие. Очевидно тази схема работи в обратна посока, както се вижда от случая с победителя в лотарията Dream Car Giveaways.

Лотарията Dream Car Giveaways от Великобритания редовно разиграва скъпи спортни коли, продавайки евтини билети  - така например, за да спечелят Nissan GT-R 2020 и бонус 5000 лири, желаещите трябва да пожертват 12.5 лири, а само 3.89 лири пък дават правото за участие и възможността да се спечелят BMW M3 Competition и 1500 паунда.

Адам Грифитс имал късмета да спечели колата на мечтите си - червен Mitsubishi Lancer Evolution FQ-320 от девето поколение и малко пари, необлагаеми.

Колата, макар и да не е нова, е в перфектно състояние, с пробег от 110 000 километра и пълна история на обслужването.

„Това е прекрасен екземпляр и сме сигурни, че ще измине още много хиляди километри!“, - казва се в публикацията на Dream Car Giveaways в социалните мрежи. Но за по-малко от ден Evo е бил напълно разбит при инцидент с друга кола.

17-годишен разби хиперкола Pagani Huayra за 3,4 млн. долара ВИДЕО

След катастрофата Evolution не подлежи на възстановяване и ще бъде утилизиран. За щастие самият собственик е останал невредим. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ