Мъж потопи два скъпи джипа, опитвайки се да спаси своя катер ВИДЕО

  • 28.06.2020 10:20 /
  • 3534 /
  • 0
Мъж потопи два скъпи джипа, опитвайки се да спаси своя катер ВИДЕО

В щата Минесота, САЩ, местен жител е потопил автомобилите си Ford F-150 Raptor и  Jeep Wrangler, опитвайки се да спаси луксозен катер Pavati, чиято цена е 300 000 долара .

Както съобщава Carscoops, инцидентът е станал на езеро в град Сидар Лейк. Спортният катер Pavati, както обикновено бил акостиран близо до кея, но в един момент плавателният съд започнал да потъва. И тъй като цената му е 300 000 долара, мъжът веднага се втурнал да го спасява.

За да спаси луксозната лодка, американецът се опитал да използва пикап Ford F-150 Raptor и всъдехода Jeep Wrangler. Автомобилите са пригодени да преодоляват водни препятствия, но и двете машини все още не са проектирани за придвижване в дълбоки езера.

Страховит инцидент: Пътнически влак помете камион с лодка ВИДЕО

В резултат на неуспешната спасителна операция автомобилите са получили хидроудар и са потънали. Общата стойност на двата всъдехода е около 80 000 долара.

Името на американеца не се съобщава, но според изданието се оказва, че той е много добре с финансите: на снимките в Instagram той може да бъде видян с Lamborghini Gallardo и Huracan, Audi R8, както и друг тунингован Jeep Wrangler, а даже и с хеликоптер. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ