Мъж чака една година за Ferrari, но го разби шест часа след покупката СНИМКА

  • 19.03.2021 9:50 /
  • 1969 /
  • 3
Мъж чака една година за Ferrari, но го разби шест часа след покупката СНИМКА

43-годишен жител на Германия e изчакал около година, за да може харесаното от него черно Ferrari F8 Tributo да се появи в дилърски център в желаната от него конфигурация. Цената на суперавтомобила е 360 000 евро, а дебютът му се състоя на автомобилното изложение в Женева през 2020 г.

По време на покупката мъжът не е отдал значение на факта, че на колата са поставени летни гуми. Само след шест часа експлоатация, собственикът на чисто новото Ferrari е надвишил ограничението на скоростта на мокро трасе, загубил е контрол и е попаднал в сериозна катастрофа на магистрала.

Според полицията виновник за инцидента е самият шофьор. Разкошното Ferrari се е ударило в бетонно ограждение, като при инцидента се е откъснало и задното колело. След това суперавтомобилът се е врязъл в микробус и ударил още едно ограждение.

Вижте как мъж разби Ferrari веднага след излизане от автомивка ВИДЕО

В резултат на произшествието цялата предна част на F8 Tributo е напълно унищожена. Благодарение на сработилите въздушни възглавници водачът на купето не е пострадал, но едва ли е имал време да се порадва на новата суперкола.

Шофьорът има сериозни наранявания. Следващите няколко седмици ще прекара в болнично легло. Ferrari F8 Tributo, най-вероятно не може да бъде възстановен. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Васо Сърбеца
    19.03.2021 19:59
    Богат боклук
  • Ахмет
    20.03.2021 20:04
    Да купуваш друга на него си
  • nikoauto
    24.04.2021 17:17
    Блиц,моля информирайте се предварително, преди да публикувате новини - изложение в Женева не е имало през 2020г