Мъж разряза автомобила си и го закопа, ето каква е зловещата причина ВИДЕО

  • 23.10.2021 12:50 /
  • 7232 /
  • 0
Мъж разряза автомобила си и го закопа, ето каква е зловещата причина ВИДЕО

В Челябинска област в Русия 27-годишен шофьор на Lada Priora е блъснал смъртоносно 51-годишен мъж и е избягал от мястото на инцидента. След като се прибрал у дома, извършителят решил да "прикрие следите си", нарязал колата си на малки парчета и я заровил в изоставен съседски участък, съобщават световните издания.

С помощта на пътни камери полицаите проследяват автомобила и идентифицират собственика му. За изваждането на фрагментите от автомобила се налага да бъде използван багер.

"Намерени и иззети са нарязаните части на автомобила, както и частично унищожената държавна регистрационна табела на автомобила", казала е Дарина Клушева, пресаташе на Министерството на вътрешните работи на Челябинска област.

ВИДЕО запечата как безумец шпори в насрещното и последва брутална катастрофа

27-годишният шофьор е бил освободен под гаранция, а всички обстоятелства на инцидента се установяват. Образувано е наказателно дело за престъпления по непредпазливост, свързани с движението по пътищата, довели до смъртта на човек, и напускане на местопроизшествието. Младият мъж е заплашен от до 12 години затвор. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ