Моментална карма: Вижте епичния провал на автокрадец ВИДЕО

  • 20.10.2019 10:20 /
  • 61362 /
  • 0
Моментална карма: Вижте епичния провал на автокрадец ВИДЕО

Двойно по-приятно е да наблюдаваме неуспешните действия на крадеца, знаейки, че колата, която се опитва да открадне, принадлежи на човек с увреждания.

Мартин Крейг, 32-годишен от Брендън, Англия, използва инвалидна количка от детството си и е собственик на автомобила Renault Kangoo, който виждаме в кадъра. Когато полицията почукала на вратата му в 10:30 сутринта, той не подозирал, че е извършен опит за кражба на колата му, съобщава "Дейли Мейл". Служителите на реда обаче помолили собственика на реното да прегледа записите от видеокамерите, инсталирани на сградата.

Незабавна карма: Пешеходец се разгневи без причина на шофьор, но ето какво му се случи (СНИМКИ/ВИДЕО)

По-късно собственикът на автомобила публикувал в мрежата част от видеото с продължителност около минута, в който е показан провалът на крадеца, но се отбелязва, че неуспешният опит за кражба на колата е продължил цели 12 минути. Какво е направил мъжът с качулката 11 минути преди това, не е известно, но знаем как завършва всичко. Крадецът хвърля тухла по колата на шофьора с увреждания и тя рикошира право в лицето му.

Крадец паркира колата си, за да извърши обир, но получи моментална карма ВИДЕО

Интересно е, че след като крадецът се възстанови от болката, той вдигнал своя „инструмент“ и го хвърли зад оградата. След това той решил да не се занимава повече с автомобила. Малко по-късно злосторникът бил задържан от полицията, докато се опитвал да извърши кражба от магазин. Оказало се, че това е бил 40-годишен местен жител, който сега ще трябва да отговаря за повредата на колата и другия опит за кражба. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ