Младеж с обява за жълт преден капак на кола шашардиса всички СНИМКИ

  • 08.01.2020 8:37 /
  • 3560 /
  • 0
Младеж с обява за жълт преден капак на кола шашардиса всички СНИМКИ

Често чуваме за две половини на едно цяло. Обичайно тази метафора засяга любовните отношения: когато хората идеално се допълват един друг. 

Оказва се, че може да става дума и за напълно материални неща. Например, за автомобил...

Странна обява 

Доста комичен случай е станал в САЩ. Младеж публикувал обява в социалната мрежа Фейсбук. Той е искал да замени жълт преден капак на своята кола за бял, за да получи завършена композиция. 

Действително, странният дизайн започнал с времето да смущава собственика на колата. Колата била бяла като сняг, но отпред някакъв ярко жълт капак развалял цялата концепция. 

Кой обаче можел дори и да си помисли, че такава странна обява ще намери отзвук. 

Удивително е това, че собственикът на автомобила получил отговор от собственик на друг автомобил. Когато мъжете си разменили снимки на колите, интернетът просто бил взривен, а постът само за часове станал хитов. 

Идеално съвпадение 

Но какво е имало на снимката? Оказва се, че на обявата на младежа отговорил собственик на кола, която цялата е била боядисана в жълт цвят (при това отенъкът съвпадал на 100% с първата кола), а предният капак бил снежно бял. 

Направо се създава впечатление, че във завода просто са объркали детайлите. Младежът, пуснал обявата, разказва, че неговите приятели едва не умрели от смях,когато видели снимките на втория автомобил. 

Потребителите в социалната мрежа не могли да повярват, че това е истинска история, а не фейк. Как такова нещо е могло да се случи, та две коли да имат аналогичен дизайн и така идеално да се допълват една друга? 

Последва вълна от коментари и метафори. 

Появиха се сравнения от рода на "сладка двойка", "две половини на едно цяло", "идеалната двойка", "те са създадени една за друга". 

Потребителите в интернет дори са се шегувал, че сега собствениците на автомобилите на практика са си баджанаци. 

Все пак самата съдба ги е запознала един с друг. Действително,както изглежда, това е знак свише. 

Всъщност погледнете снимка на първата кола след размяната.

А сега вижте и втората.

Виждате ли някакви проблеми? 

 

 

КОМЕНТИРАЙ