Mercedes и BMW да внимават: Alfa Romeo пусна истински "звяр" на пътя СНИМКИ

  • 12.03.2020 9:50 /
  • 9322 /
  • 2
Mercedes и BMW да внимават: Alfa Romeo пусна истински "звяр" на пътя СНИМКИ

Alfa Romeo не престава да удивлява с новите си автомобили. Последната Giulia Qudrifoglio има мощност от 510 к.с., но инженерите на компанията смятат този потенциал за недостатъчен, като разгръщат две още по-страхотни версии на и без това много мощния седан.

Отмяната на автомобилното изложение в Женева поради коронавируса направи дебюта на тези модификации не толкова епичен, колкото можеше да бъде, но машините са представени и можем да им се насладим достатъчно.

И двете версии, посочени като GTA и GTAm, са оборудвани със същия 2,9-литров V6 от Alfa Romeo, който сега има мощност от 532 к.с. В името на колите е скрито гордото име Gran Turismo Alleggerita. Техническите характеристики на машините са идентични, но външно това са два напълно различни "звяра".

Той е възхитителен: Първи СНИМКИ на кросоувъра Alfa Romeo Tonale

Модификацията на GTA изглежда много агресивна. Всъщност инженерите са работили много усилено върху намаляването на теглото и аеродинамиката, в резултат на което Giulia има специален заден спойлер, активен преден сплитер, както и много други особености.

Ще ви падне ченето, когато видите тази Alfa Romeo Montreal СНИМКИ

Колата наистина е започнала да изглежда много по-мощно и по-агресивно, но все пак превес взима изумителната модификация GTAm. Огромен спойлер, голям преден сплитер и много други. И двата автомобила са получили удължение за колелата от 50 милиметра и нов комплект пружини. На всичкото отгоре автомобилите значително са „загубили тегло“, а също така са оборудвани с изпускателната система Acrapovic, карбонов дифузьор и 20-инчовите джанти./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Фен
    12.03.2020 17:51
    Красота!
  • http://coronavirus.eti.pw
    12.03.2020 20:24
    http://coronavirus.eti.pw