Mercedes-Benz SLS AMG бе захвърлен под открито небе СНИМКИ

  • 22.11.2019 10:20 /
  • 11595 /
  • 0
Mercedes-Benz SLS AMG бе захвърлен под открито небе СНИМКИ

Мercedes-Benz SLS AMG не е от автомобилите, които очаквате да срещнете изоставени и в лошо състояние. Въпреки това, една такава суперкола бе сполетяна от наистина ужасна съдба - ако се съди по публикуваните снимки, ексклузивната машина е изоставена безстопанствено, като е покрита с дебел слой мръсотия и дори е загубила гумите си (и това е само от видимите проблеми).

Фотографии на изоставения Mercedes SLS бяха публикувани от инстаграм потребителя majorka_01. Той разказва и кратка история на тази кола.

"Не, това не е снимка от Емирствата ... Няма да кажа къде точно се намира тази кола, но ще кажа, че това е малко село в Русия! (Няма да кажа, защото местните иначе ще се втурнат да я гледат и пипат). Този SLS AMG, който когато е пуснат изпреварва времето си, сега стои на открито вече от няколко години. Казват, че той е бил конфискуван от един много уважаван и сериозен човек ”, се казва в съобщението.

Продава се капсула на времето: Mercedes S-Class от 80-те с пробег от 46 км СНИМКИ

Как ще се развива съдбата на този автомобил в бъдеще, човек може само да гадае. Но очевидно, ако той не попадне в „правилните ръце“ в близко бъдеще, рано или късно безпощадната руска зима ще му причини сериозни и евентуално непоправими щети./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ