Mazda представи бюджетен семеен кросоувър СНИМКИ

  • 03.11.2022 9:50 /
  • 10548 /
  • 0
Mazda представи бюджетен семеен кросоувър СНИМКИ

В Япония беше представена новата Mazda CX-8. Седемместният кросоувър е претърпял фейслифт и ще бъде пуснат в продажба до края на годината.

На вътрешния пазар той ще струва от 20 000 до 34 500 долара, а по-късно ще стартират продажбите и в други страни. Това се съобщава на официалния уебсайт на японската марка.

Mazda CX-8 е удължена версия на добре познатия кросоувър CX-5. Автомобилът е обновен по същия начин като своя събрат - радиаторната решетка, светлинното оборудване и броните са сменени.

Освен това моделът е разширен от версиите Grand Journey и Sports Appearance, които включват обвес и специални 19-инчови джанти.

Mazda представи най-мощния сериен автомобил в историята си ВИДЕО

Салонът на Mazda CX-8 също е в духа на модела CX-5, а основната разлика е третият ред седалки. Интериорът се отличава с нови предни седалки и повече USB портове. Мултимедийната система и адаптивният круиз контрол също са модернизирани.

Опит за кражба на Mazda завърши по уникален начин СНИМКИ

Седемместният кросоувър на Mazda се предлага с бензинови 2,5-литрови двигатели с мощност 190 и 230 к.с., както и с 2,2-литров турбодизел с мощност 200 к.с.

Всички версии са оборудвани с шестстепенна автоматична трансмисия, а задвижването може да бъде на предните или на всички колела. Окачването е подменено с нови пружини и амортисьори, което прави пътуването по-комфортно. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ