Малката G-класа се готви за премиера в Шанхай

  • 10.04.2019 11:00 /
  • 1315 /
  • 0
Малката G-класа се готви за премиера в Шанхай

Mercedes-Benz подготвя активно за дебют на автомобилното изложение в Шанхай оптимизираната версия на GLK под формата на компактен SUV.

Моделът GLB постепенно се разсекретява постепенно, като дава възможност на публиката да разбере какво да очаква на предстоящия автосалон в средата на април.

Първият руски Mercedes Е-класа слезе от конвейра (СНИМКИ/ВИДЕО)

 Дизайнерски акценти 
Без да навлизат в подробности, служителите от "Мерцедес" представиха тийзъри от замаскиран екстериор и част от интериора на новия автомобил. Очевидно е, че феновете на жанра ги очаква съчетание от GLS и актуализиран "Gelentvagen" отвън и съвсем модерен пълнеж в салона. 

Mercedes пуска на пазара новия си страхотен седан AMG A35 (СНИМКИ)

Интериорът вероятно ще запази класическите си характеристики, а функционалното съдържание ще бъде изпълнено като комбинация от арматурното табло с информационната система MBUX. 

Какво друго се знае за новия продукт? 
Като основа дизайнерите използваха подобрена платформа MFA2, която се характеризира с по-нисък център на тежестта, електрически принцип на свързване на моста и многожилно окачване. 

Публикуваха редки СНИМКИ на легендарния седан Mercedes-Benz 500E

Силовата система на автомобила ще бъде представена от бензинови агрегати от 1,4 до 2 литра, или от 1,5-литров дизелов двигател с потенциал от 116 к.с. 

Mercedes-Benz G-Class отправи предизвикателство към гравитацията и изуми с уменията си (ВИДЕО)

След премиерата в Шанхай, кросоувърът вече може да бъде представен в производствената версия на автосалона във Франкфурт през есента. Точната дата на започване на продажбите не се разкрива, но е по-вероятно да се случи в началото на 2020 година./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ