Кросоувърът Renault Austral — нови подробности СНИМКИ

  • 11.01.2022 8:28 /
  • 2558 /
  • 0
Кросоувърът Renault Austral — нови подробности СНИМКИ

Новият кросоувър Austral преминава в момента серията финални тестове, а компанията Renault публикува снимки на автомобила и някои от неговите характеристики. 

В изпитанията участват 100 кросоувъра, които трябва заедно да изминат около 2 милиона километра по пътищата на Франция, Германия и Румъния, управлявани от 900 шофьори. 

От компанията заявиха, че Austral, за разлика от Kadjar, няма да бъде снабдяван с дизелови двигатели. Кросоувърът обаче ще получи хибридни силови установки на базата на бензинови мотори. 

Например, това ще са модернизираният 1.3-литров 12-волтов мек хибрид и изцяло новата 48-волтова хибридна установка на базата на 1.2-литровия TCe.

Мощността на хибридите ще бъде 200 конски сили. Ще има и изцяло електрическа версия на автомобила, но за нея засега почти нищо не е известно. 

Дължината на новия кросоувър ще бъде 4,51 метра. Тоест Austral ще бъде малко по-дълъг от Kadjar. Но ако го сравним с добре познатия Renault Arkana (4,55 метра), то новата кола ще е по-къса с 4 сантиметра. При това Austral ще е малко по-широк, но засега точни цифри няма. 

КОМЕНТИРАЙ