Крадец проникна в Audi Q7 и няма да повярвате какво се случи СНИМКИ

  • 22.04.2022 12:50 /
  • 6911 /
  • 0
Крадец проникна в Audi Q7 и няма да повярвате какво се случи СНИМКИ

В градчето Сътън Колдфийлд, близо до Бирмингам, Великобритания, е имало куриозен случай. В него са замесени кросоувър Audi Q7 и вероятно много уморен крадец на автомобили, който е заспал директно зад волана на колаата.

Инцидентът е завършил много добре за собствениците на Audi, които не са загубили нито автомобила, нито съдържанието му. Неуспешният крадец обаче не е имал късмет: първото нещо, което видял, след като се събудил, били лицата на служителите на реда, информира "Сън".

Собствениците на Audi Q7, Зоуи и съпругът ѝ, били у дома, когато крадецът се приближил до автомобила им. Съседи забелязали подозрителния човек и дори изпратили предупреждение, но Зоуи и семейството ѝ не го прочели - вече си били легнали.

Те виждат съобщението едва на сутринта и се втурват към прозореца. За щастие и двата автомобила, които притежават, включително Q7, били на мястото си.

ВИДЕО запечата как крадец открадна за 15 секунди фарове от Porsche Cayenne

Малко по-късно обаче синовете на Зоуи забелязват нещо странно - непознат мъж е заспал зад волана на Audi. По някаква причина крадецът е заспал след проникването като междувременно не е забравил да напълни джобовете си с всичко, което е намерил: взел е пари, слушалки и дори компактдискове.

Семейството решава да не се приближава до автомобила и се обажда в полицията. Когато полицаите пристигнали и събудили бандита, той бил леко объркан, но бързо се опомнил.

Екшън: Шофьор измъкна автокрадец от движещ се автомобил ВИДЕО

Започнал да ги убеждава, че нямат право да го задържат, тъй като "не е взел нищо от колата". Въпреки това мъжът е арестуван: обвинен е за взлом и опит за кражба. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ