Крадци тръгнаха да точат нафта, тираджия им даде урок за цял живот ВИДЕО

  • 26.01.2022 10:04 /
  • 28533 /
  • 1
Крадци тръгнаха да точат нафта, тираджия им даде урок за цял живот ВИДЕО

До известна степен комично видео е заснето от видеорегистратор на китайска улица. Кадите показват, че крадците навсякъде са еднакви, както и това, че солидарността между тираджиите няма граници. 

Във видеото се вижда как към паркиран до пътя камион подозрително се приближава лека кола. Това обаче не остава незабелязано от шофьора на друг камион, чиято кола се движи в насрещното платно. 

Без да му мисли много той насочва камиона си по посока на останалите две коли, след като забелязал, че седящите в седана хора доста бързо напъхват в резервоара на спрелия камион нещо, приличащо на пластмасова тръба. Ако до то този момент, тираджията е имал някакви съмнения относно намеренията на хората в седана, то те веднага са се разсеяли. 

Това, което е последва, показва каква решителност е имал шофьора на камиона. Крадците са си мислели, че след като задигнат горивото, бързо ще могат да избягат, движейки се на заден ход, но камионът няколко пъти ги догонва, леко удряйки предната им броня и бибиткайки силно. 

В края на краищата крадците се опитват да обърнат, влизайки в пресечка, но за тяхно нещастие, пресечката се оказва точно пред пред полицейски участък. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • о да!
    27.01.2022 6:37
    Що за пропаднал мизерник трябва да си да караш кола за 15000 долара и да крадеш гориво по този начин??