Китайците показаха уникален всъдеход -"злодей" за 2 млн. долара (ВИДЕО)

  • 20.04.2019 10:20 /
  • 4845 /
  • 1
Китайците показаха уникален всъдеход -"злодей" за 2 млн. долара (ВИДЕО)

Ние сме свикнали с факта, че новите китайски автомобили са достъпни и масови, а освен това обикновено са и електрически. Но всъдеходът IAT Karlmann King доказва, че стереотипите могат да бъдат лъжливи.

Машината прилича на смесица от стелт и бронирана кола от "Междузвездни войни". Планира се да бъдат пуснати  само 10 от тези всъдеходи на цена от по 2 милиона долара за всеки от тях! Цената е определено впечатляваща. Въпреки че външният вид едва ли е създаден, за да се хареса на всички.

Не е за вярване колко струва най-скъпият автомобилен ключ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Karlmann King е построен на базата на Ford F-Series Super Duty и е оборудван с неговия двигател - бензинов V10 с мощност от 360 к.с.. Дължината е повече от 6 м, височината и ширина - 2 м, дори малко повече.

Застрахователи се произнесоха: Това са трите най-опасни марки коли!

Рядката възможност да се погледне вътре в салона позволява да се оцените императорския лукс и високите технологии. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • жълтитееееееееее
    20.04.2019 21:59
    два милиона за тая таратайка, тия жълтите много на високо взеха да летят, никой няма да им ги купува тия таратайки, че сложили по една вмирисана кожа вътре и лепнали цена два милиона, да си ги купуват жълтурите, ние не ги искаме