Хулигани блокираха магистрала, за да въртят "понички" (ВИДЕО)

  • 21.07.2019 9:50 /
  • 7002 /
  • 0
Хулигани блокираха магистрала, за да въртят "понички" (ВИДЕО)

Полицията в Сакраменто, Калифорния, арестува седем души след като местните шофьори блокираха пътя, за да изпълняват "понички".

KCRA 3 съобщава, че първият инцидент е станал около 3:50 през нощта в района на National Drive и North Market Boulevard, като са участвали около 50 коли. Полицейският отдел в Сакраменто и магистрален патрул от Калифорния са успели да разпръснат тълпата.

Двама от арестуваните седем души са били обвинени в шофиране в нетрезво състояние.

Немски портал показа шофьорите на кои коли са най-големите бабаити на пътя

Вторият инцидент се е случил в северната част на магистралата I-5. Запечатано е на видео как няколко коли въртят "понички" по средата на магистралата, докато десетки други водачи са излезли от колите си, за да гледат. Автомобилите се движат много близо до зрителите си.

Местните медии съобщиха, че движението е било блокирано от участниците за около 15 минути, преди най-накрая да се разпръснат. Не са били извършени никакви арести във връзка с този инцидент, но общо девет автомобила са били конфискувани в резултат на това произшествие и предишното шоу, което се случило в същия ден.

Не е за вярване, но старо Audi бе превърнато в сауна на колела (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Наистина е страшно, че много хора, които участват в това, са непълнолетни, нямат опит в шофирането, но вече правят нещо изключително опасно," каза представителят на калифорнийския магистрален патрул Майк Харис. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ