Кание Уест подари на свой приятел руски всъдеход СНИМКИ

  • 04.09.2020 9:20 /
  • 2406 /
  • 0
Кание Уест подари на свой приятел руски всъдеход СНИМКИ

Известният американски музикант Кание Уест, съпруг на Ким Кардашиян, е решил да поздрави своя колега - рапъра 2 Chainz (с истинско име Таухид епс) за рождения му ден, като му подарил руския всъдеход Sherp Pro.

2 Chainz написа за случката на страницата си в социалната мрежа Instagram. Според неговите думи, той е намерил неочаквания подарък след като се събудил сутринта, близо до къщата си. "Събудих се от много як подарък", пише 2 Chainz.

Автомобилът Sherp Pro за 2 Chainz се отличава освен с цената си от 120 хил. долара, така и с текстуриран монохромна облицовка, която се съчетава добре с маратонките и линията на дрехите на Кание Уест. Черешката на тортата? Колата е украсена с възпоменателна плоча с надпис For 2 Chainz и цитат от Библията.

Зрелище: Звездата Кание Уест премина през Чикаго с руския всъдеход "Шерп" ВИДЕО

Самият Кание Уест е голям фен на това превозно средство, което може лесно да преодолее почти всякакви офроуд места и дори малки водоеми. През лятото стана известно, че Уест има цял парк от такива черни всъдеходи, които той и приятелите му карат в ранчото му в Уайоминг. 

Всъдеходът Sherp в модификацията Pro е оборудван с 1,5-литров японски дизелов двигател Kubota с мощност 44 к.с., като работи с 5-степенна механична скоростна кутия, а, задвижването е пълно. Основната разлика от останалите версии е алуминиевият корпус, при останалите е стоманен.

Машината се управлява с два педала и два лоста. В допълнение към сняг, кал и блата, всъдехосът преодолява препятствия с височина до 70 см. Благодарение на огромните колела с диаметър 160 см, той може да плава по вода. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ