Как изглежда най-страшният камион в света ВИДЕО

  • 14.05.2021 9:50 /
  • 15501 /
  • 3
Как изглежда най-страшният камион в света ВИДЕО

Този черен камион е украсен с черепи и други атрибути на филмите на ужасите. Той обаче изпълнява нормални поръчки за доставка.

Айра Рикадо Форбс от Ню Джърси изповядва принципите на феновете на апокалипсиса, така че когато закупил камиона Freightliner Classic XL през 2013 г., той решил да го преработи според вкуса си.

Американецът нарисувал първата скица за тунинга на лист хартия, но по време на изпълнението на проекта машината се оказала доста различна от първата скица.

В резултат на това автомобилът получил толкова много разнообразни елементи, че може да се разглежда с часове. Камионът е наречен Wicked Intent - тоест „зло намерение“.

Спускането на руски камиони от ферибота в реката възхити мрежата ВИДЕО

Не само външният вид се е променил. Двигателят останал от същата марка CAT, но неговият модел и съответно мощността станали различни. Сега под капака е CAT 3406e, с мощност от 800 конски сили.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Шофьор на камион изуми мрежата с уменията си

Всички документи са в пълен ред, така че инспекторите на DOT (Министерство на транспорта), отделът за надзор на сигурността, нямат оплаквания срещу Айра, въпреки че първоначално собственикът е глобен за това, че промените не отговарят на техническите стандарти.

В рамките на пет години камионът получил нови части. Процесът на тунинг продължава постоянно. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • koc
    14.05.2021 11:08
    бахти малоумниците
  • Alex
    14.05.2021 21:57
    Не е важен "страшният" камион,важен е този,който го кара,защото е по-висшата раса!
  • Охридски
    15.05.2021 8:34
    Този индивид от по-висшата раса е посетил Сибир и е обрал красивите неща от лагерите за по-добър живот като прочутия ''ресторант'' със жива музика ГУЛАГ и ето какво е сътворил.Трябва да пазим историята за да не се повтаря,че както върви натам отива.......????